Passion in the Bottle

Kantina Lorson është krijuar në vitin 2018 falë pasionit, përkushtimit të një çifti kimistësh dhe nën drejtimin e inxhinierit kimist Thoma Dhroso, me një eksperiencë mbi 40 vjecare në prodhimin e verës dhe pijeve alkoolike. Pas shumë vitesh përpjekje dhe sfidash, Kantina Lorson nxorri në treg prodhime me cilësi të lartë në përputhje me standardin shqiptar. Duke ndjekur hapat e enologut të mirënjohur, me procesin tradicional janë prodhuar verë e kuqe (varieteti Merlot) dhe verë e bardhë (varieteti Chardonnay). Pasioni i distilimit të bimëve dhe erëzave zgjoi idenë e krijimit të pijeve nga bimë natyrale, fruta dhe erëza, duke sjellë në treg një pamje krejt të ndryshme të produktit shqiptar gjatë kësaj kohe.

“Pasion në çdo shishe”

Produktet Tona

Produktet tona jane unike

Na Kontaktoni

Ne gjendemi ne Picallë, Tiranë, Shqipëri.

Limited Edition

Produkti ynë limited edition.