Fërnet

PËRSHKRIMI: Prodhuar nga ekstrakt bimësh aromatike të florës së vendit tonë.

PËRBËRSIT: alkool, ujë, ekstrakt alkoolik bimësh aromatike dhe frutash (pelin, iris, portokall, një mijë fletësh), sheqer i karamelizuar, sheqer.

KËSHILLË: Të ruhet në vend të freskët dhe të errët.

Category: Product ID: 402

Description

Fërnet Lorson, pije aromatike e hidhur, prodhuar nga maturimi për një kohë të gjatë të bimëve dhe erëzave si: pelin, iris,  lëkurat e  portokallit,   një mijë fletë, etj. Fërneti përmban 39 % alkool dhe ngjyrën e ka marë nga karameli. Serviret në cocktail-et e hidhur ose si tretës pas ushqimit. Ky produkt ruhet në vend të freskët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fërnet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *