Merlot

PËRSHKRIMI: Verë e kuqe, e prodhuar nga një prej varieteteve të rrushit më të kultivuara.

PËRBËRSIT: Rrush Merlot.

KËSHILLË: Të ruhet në vend të freskët dhe të errët. Serviret në temperaturën e ambientit.

Category: Product ID: 401

Description

Verë e kuqe, Merlot prodhuar në mënyrë tradicionale, për të arritur aromë të këndshme, alkoolin e duhur dhe ngjyrën e kuqe të errët. Shijet që dalin në pah janë ato të qershisë vishnje, çokollatës dhe kumbullës. Serviret në temperaturën 15-20 gradë Celcius dhe kombinon mirë me mishin e pjekur në prush, mishin pikant, perimet e pjekura dhe shumë ushqime të tjera. Përmbat sulfite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *