Chardonnay

PËRSHKRIMI: Verë e Bardhë e prodhuar nga variateti më i famshëm dhe më i kultivuar, Chardonay.

INGRIDIENT: Rrush Chardonay

KËSHILLË: Shërbehet e freskët në temperaturën 7-10 gradë dhe është një shoqëruese e mirë e peshkut, frutave të detit, sushi, perime, etj.

Category: Product ID: 403

Description

Vera e bardhë më e përhapur prodhohet nga Kantina Lorson në teknika të ndryshme, duke sjellë shijen e saj në një nivel tjetër. Kjo verë me përmbajtje alkooli dhe aciditet të butë, të sjell në mëndje shijen e lehtë të limonit dhe ananasit. Serviret në temperaturën 7 – 10 gradë Celcius dhe kombinon shumë mirë me ushqimet si: peshku, djathi, midhje ose mishi i bardhë i pulës. Nëse nuk e keni mbaruar shishen, vendosini përsëri tapën, futeni në frigorifer dhe mund ta shijoni përsëri aromën dhe shijen për 3 – 4 ditë. Përmban sulfite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chardonnay”

Your email address will not be published. Required fields are marked *