Gold Brandy

PËRSHKRIMI: Prodhuar nga ekstrakte bimësh me shije tradicionale.

INGRIDIENT: Alkol, ujë, ekstrakt alkoolik bimësh dhe frutash (Rrush, Vanilje), sheqer i karamelizuar, sheqer.

KËSHILLË: Të ruhet në vend të freskët dhe të errët.

Category: Product ID: 405

Description

Lorson Gold Brandy, është një brandy i ri me përmbajtje alkooli 40 %, e pasuruar me aroma dhe me ngjyrë të përftuar nga karameli, shije unike, ku dallohet vanilja, çokollata dhe freskia e rrushit. Në përgjithësi, konsumohet pas ushqimit dhe shërbehet në temperaturën e  ambientit.    Gold  Brandy   shoqërohet   me   ëmbëlsira, akullore, çokollatë dhe shumë ushqime të tjera. Gjithashtu, mund të përdoret dhe në recetat e gatimit, për përgatitjen e salcave të ndryshme të mishit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gold Brandy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *