Lorson Brandy

PËRSHKRIMI: Brandy Lorson prodhuar me alkool, ekstrakt dhe vjetëruar në fuçi me dru lisi, ku pasurohet me aromën e ligninës karamelit dhe vaniljes.

INGRIDIENT: Alkol, ujë, ekstrakt alkoolik (rrush, kumbull, arrë kokosi), sheqer i karamelizuar, sheqer.

KËSHILLË: Të ruhet në vend të freskët dhe të errët.

Category: Product ID: 387

Description

Lorson Premium, është Brandy i një cilësie të lartë, i vjetëruar në fuçi lisi me një përmbajtje alkooli 40 %. Qendrimi i pijes për një kohë të gjatë brenda fuçisë së lisit, ndërthur aromën e vaniljes, smokut, kumbullës dhe arrës së kokosit, që ndikojnë në krijimin e një shije unike. Lorson Premium serviret në temperaturë ambienti ose me ngrohje të lehtë. Shoqërohet me ëmbëlsira, çokollatë etj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lorson Brandy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *