Koral Kristal

PËRSHKRIMI: Pije e prodhuar me anë të ekstraktimt të bimëve natyrale aromatike, me formim kristalesh sheqeri mbi degën e trëndafilit dhe shije perfekte.

PËRBËRSIT: Alkol, ujë, ëmbëlsues, sheqer, ekstrakt alkolik bimësh aromatike (Kumin, Kanellë).

KËSHILLË: Të ruhet në vend të freskët

Category: Product ID: 406

Description

Likeri Koral Kristal, me përmbajtje alkoolike 35 % prodhuar nga ekstraktimi i bimëve dhe erëzave natyrale, dekoruar me degë trëndafili të mbuluar me     kristale natyrale sheqeri. Ky liker është unik në harmonizimin e të gjithë elementëve përbërës. Shija, aroma, pamja tregojnë pasionin perfekt dhe të pakrahasueshme të krijimit të kësaj pije. Aroma e kuminit dhe kanellës janë dominante tek ky liker. Në hapat e para, është përdorur lule trëndafili, por ideja e kompanisë sonë  është ofrimi i produkteve të larmishme. Ky produkt ruhet në vend të freskët. Konsumohet me akull ose në cocktaile të ndryshme.

Additional information

Limited Edition

Limited Edition

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koral Kristal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *