Double 32

PËRSHKRIMI: Prodhohet nga ekstraktimi i bimëve, frutave të pyllit dhe lëkurave frutore, të maturuara për muaj së bashku.

INGRIDIENT :Alkool, shurup sheqeri, ekstrakt aromatik (karafil, kanellë, mente, lëkurë portokalli, boronica), sheqer i karamelizuar.

KËSHILLË: Të ruhet në vend të freskët.

Category: Product ID: 404

Description

Double 32, pije e prodhuar nga 32 bimë, fruta dhe erëza; me një përmbajte alkoolike 32 % dhe e maturuar me dru lisi. Shije të ëmbël dhe ngjyrë të përftuar nga karameli. Kombinimi i boronicës, lëkurës së portokallit, karafilit dhe të gjithë përbërësve të tjerë transmetojnë aromën dhe shijen e veçantë. Serviret i vetëm ose i kombinuar në cocktail.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Double 32”

Your email address will not be published. Required fields are marked *